Markafoni Davetiyesi

Markafoni kapalı devre alışveriş sistemi (private shopping) ile markalı ürünlerin ekonomik fiyatlarda satan bir alışveriş sitesidir. Dışarıya kapalı olması siteye sadece davetiye ile girebilmeniz demek bu da size ayrıcalık kazandırıyor. Burada müşteriler kendilerine özel indirimlerle alışveriş yapıyor ve bu sayede de ünlü markalar ürünlerini daha fazla satmış oluyorlar. Duymadığımız bir çok ünlü markayı duyma şerefine hatta yüzde 70, 80 indirimlerle satın alma fırsatı veren markafoni giyim, aksesuar, spor malzemeleri, kozmetik, oyuncak, teknoloji ve dekorasyon ürünlerini 2-7 günlük kampanyalarla satışa çıkarmaktadır. Eğer size markafoni davetiyesi verecek bir arkaşınız yoksa üzülmeyin, sizin için referans olabiliriz..

Markafoni Davetiyesi

1 yorum:

  1. Markafoniden alış veriş yaparak ve 2 hafta sipariş teslimi bekleyerek ama yine de siparişinin teslim edilmemiş birisi olarak diyorum ki lütfen insanlara eksik ve yanlış bilgi vermeyin, her iki yönünü de sunun yok sa sizde en az onlar kadar suçlu duruma düşersiniz.

    Daha fazla mağdur duruma düşmüş insana google de arama yaparak ulaşabilirsiniz.1 ay sipariş teslimi bekleyenler var malasef.
    http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/481/f/14649
    Şimdiden teşekkürler.
    Deniz

    YanıtlaSil